Foto’s eerdere edities

Ieder jaar worden er tijdens de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop weer prachtige foto’ gemaakt door onze ‘huisfotograaf’ Harry van ’t Veld. Hieronder plaatsen we linkjes naar de Google Foto Bibliotheken die hij elke keer samenstelt voor de verschillende onderdelen van de Hooglandse Dorpsloop.

Foto’s 37e editie – 17 mei 2023

Ook tijdens de 2023-editie van de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop zijn er weer prachtige sfeerfoto’s gemaakt door onze vaste fotograaf Harry van ’t Veld. Hierbij de links naar e verschillende Google Foto Bibliotheken die hij heeft gedeeld, met daaronder een kleine sfeerimpressie van deze bijzondere editie. Met dit jaar onder andere een mooi ‘rondje om de kerk’.

36e editie – 18 mei 2022

Ook tijdens de 2022-editie van de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop zijn er weer prachtige sfeerfoto’s gemaakt door onze vaste fotograaf Harry van ’t Veld. Hierbij de links naar e verschillende Google Foto Bibliotheken die hij heeft gedeeld, met daaronder een kleine sfeerimpressie van deze bijzondere editie op en rond de atletiekbaan van Altis.

35e editie – 15 mei 2019

Ook in 2019 heeft onze fotograaf Harry van ’t Veld weer prachtige foto’s gemaakt van alle scholieren, jongeren en volwassenen die mee hebben gedaan aan de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop. Hieronder een overzicht: