Uitslagen & foto’s editie 2023

De 37e editie van de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop was weer een geweldig succes, met prachtige (foto)momenten en ook mooie nieuwe PR’s. Ben jij ook zo benieuwd naar de foto’s en de uitslagen?

Op deze pagina vind je een kleine selectie van de prachtige foto’s die onze vaste fotograaf Harry van ’t Veld ook dit jaar weer heeft gemaakt. Als je benieuwd bent naar zijn andere werk van natuur en sport, kijk dan eens op zijn Facebook of Instagram account! En naast de foto’s hebben we natuurlijk ook een overzicht opgenomen van de uitslagen zoals die zijn gepubliceerd op uitslagen.nl.

Uitslagen

Hieronder staan de uitslagen van de 37e editie van de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop, zoals deze zijn gepubliceerd op de website uitslagen.nl.

Foto's

Je kan Harry van ’t Veld zo ongeveer wel de vaste huisfotograaf van Altis noemen, want hij is er altijd bij al onze evenementen bij om zijn bekende prachtige beelden vast te leggen. Ook dit jaar heeft hij weer mooie foto’s gemaakt van de verschillende afstanden van de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop. Hieronder hebben we een kleine selectie van de foto’s opgenomen ter illustratie. Maar je kan zijn complete Google Foto Bibliotheken vinden via de volgende links: