Algemene informatie

Erg leuk dat je je wilt aanmelden voor de 38ste Klaverblad Hooglandse Dorpsloop. Het ziet er naar uit dat het weer een mooi en gezellig evenement gaat worden. We zien uit naar je komst en hopen je van harte op woensdag 15 mei 2024 te mogen verwelkomen. Hieronder vind je wat algemene informatie over deze editie van de Dorpsloop.

Bereikbaarheid

De startlocatie van alle afstanden (dus de scholierenloop, de jeugdloop, de wedstrijd, de prestatieloop én de testloop) bevindt zich op de Kerklaan, ter hoogte van Basisschool De Langenoord. De finish van het 10km parcours is ook weer op dezelfde locatie op de Kerklaan. Dit aangepaste wedstrijdparcours is opnieuw officieel opgemeten en is exact 10 kilometer lang. Omdat de Dorpsloop – de naam zegt het al – dwars door het dorp gaat, raden we iedereen aan om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s is beperkt en bovendien is een deel van de doorgaande routes door het dorp afgesloten voor de loop.

Ophalen startnummers

Je kunt je startnummer ophalen in het gebouw van Basisschool De Langenoord, vanaf 19:00 uur. Het adres is Kerklaan 7, Hoogland. Je startnummer krijg je vooraf per e-mail van ons te horen. Zorg dat je je startnummer weet zodat het afhalen van je startnummer soepel verloopt.

Tijdregistratie

Ook dit jaar wordt er weer gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie, zodat je later je uitslag terug kan vinden op deze website. De chip die daarbij wordt gebruikt dient te worden bevestigd aan de schoen met een tyrap. Deze chip moet je na afloop van je run weer inleveren.

Updates

De komende weken zullen er regelmatig updates op deze website worden geplaatst wanneer er meer nieuws is. Bijvoorbeeld over het ophalen van de startnummers en andere praktische informatie. Uiteraard krijgen alle aangemelde lopers kort voor de dag van de dorpsloop nog een uitgebreide brief of e-mail met de laatste informatie, maar houd voor de zekerheid dus ook deze website goed in de gaten!