Editie 2024

Na regen komt zonneschijn … of in ieder geval minder regen 😉

Het was ongeveer 16:30 uur op woensdagmiddag en de opbouwploeg was nog druk in de weer met het plaatsen van de hekken, het optuigen van de start- en finishboog en meer van dat soort voorbereidingen. En toen ‘braken de sluizen’ boven open, zogezegd. Gelukkig was de enorme bui van korte duur en kon de 38e editie van de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop gewoon doorgaan.

Foto’s & uitslagen

Hieronder vinden jullie linkjes naar de geweldige Google foto-albums van Harry van ’t Veld, die zoals ieder jaar ook deze editie weer z’n best heeft gedaan om iedereen vast te leggen op de gevoelige plaat. En uiteraard hebben we ook de uitslagen weer op een rijtje gezet.

let op: door een storing in de tijdregistratie-apparatuur zijn de uitslagen helaas niet volledig voor groep 7 en 8 van de scholierenloop. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk finishers nog te achterhalen op basis van foto en videomateriaal, maar dat is helaas niet voor iedereen gelukt.

DE FOTO'S

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer prachtige opnames gemaakt van de deelnemers aan de dorpsloop, zowel op foto als op video. Onze vaste fotograaf Harry van ‘t Veld heeft weer en groot aantal foto’s online gezet van de verschillende afstanden. We hebben hieronder een aantal van die foto’s uitgelicht, maar je kan de volledige albums hier vinden:

DE UITSLAGEN

Ook dit jaar is er weer hard gelopen bij de Hooglandse Dorpsloop. Hieronder hebben we het complete overzicht van uitslagen staan. Fantastisch gedaan, gefeliciteerd voor alle winnaars en winnaressen! Alle uitslagen zijn tevens te vinden op deze pagina van de website uitslagen.nl.