Algemene informatie

Erg leuk dat je je wilt aanmelden voor de 37ste Klaverblad Hooglandse Dorpsloop. Het ziet er naar uit dat het weer een mooi en gezellig evenement gaat worden. We zien uit naar je komst en hopen je van harte op woensdag 17 mei te mogen verwelkomen. Hieronder vind je wat algemene informatie over deze editie van de Dorpsloop.

Bereikbaarheid

De startlocatie van de wedstrijd, prestatieloop en testloop bevindt zich op de Zevenhuizerstraat, ter hoogte van de kruising met de Eikenlaan. De finish bevindt zich op de Kerklaan, net zoals de start en finish van de scholierenloop en de jeugdloop.

Omdat de Dorpsloop – de naam zegt het al – dwars door het dorp gaat, raden we iedereen aan om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s is beperkt en bovendien is een deel van de doorgaande routes door het dorp afgesloten voor de loop.

Tijdregistratie

Ook dit jaar wordt er weer gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie, zodat je later je uitslag terug kan vinden op deze website. De chip die daarbij wordt gebruikt dient te worden bevestigd aan de schoen met een tyrap. Deze chip moet je na afloop van je run weer inleveren.

Updates

De komende weken zullen er regelmatig updates op deze website worden geplaatst wanneer er meer nieuws is. Bijvoorbeeld over het ophalen van de startnummers en andere praktische informatie. Uiteraard krijgen alle aangemelde lopers kort voor 17 mei nog een uitgebreide brief of e-mail met de laatste informatie, maar houd voor de zekerheid dus ook deze website goed in de gaten!