Algemene informatie

Erg leuk dat je je wilt aanmelden voor de 36ste Klaverblad Hooglandse Dorpsloop. Het ziet er naar uit dat het weer een mooi en gezellig evenement gaat worden. We zien uit naar je komst en hopen je van harte op woensdag 18 mei te mogen verwelkomen. Hieronder vind je wat algemene informatie over deze editie van de Dorpsloop.

Bereikbaarheid

De startlocatie van alle activiteiten is deze editie dus Atletiekvereniging Altis aan de  Schothorsterlaan 78 in Amersfoort.

We raden iedereen aan om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Mocht je toch met de auto willen komen, dan kan je parkeren op de parkeerplaats tegenover Altis. Houdt er rekening mee dat een deel van Hoogland niet toegankelijk is met de auto door wegwerkzaamheden. Kom je van buiten Hoogland, dan kan je het beste naar Altis rijden vanaf de Bunschoterstraat (N199) via de Van Boetzelaerlaan en Hamseweg (als je vanuit het Noorden komt, bijv. de A1) of via de Maatweg en Hamseweg (als je vanuit het Zuiden komt).

Ophalen startnummer

Je kunt je startnummer ophalen in de kantine van Altis (Schothorsterlaan 78, Amersfoort), vanaf 18:30. De deelnemende basisscholen krijgen de startnummers vooraf toegestuurd, dus die hoeven niet opgehaald te worden.

Tijdregistratie

Ook dit jaar wordt er weer gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie, zodat je later je uitslag terug kan vinden op deze website. De chip die daarbij wordt gebruikt dient te worden bevestigd aan de schoen met een tyrap. Deze chip moet je na afloop van je run weer inleveren.